![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgmptB7k6a6fZPudTYkN7Tmq6SoSSC5J5q2lLImsu8ZFzGOh84wqrCgRNV2nHPUs1G-VuWw5mB8SdrFYiIXCRHOvRnISpZNM2b-dampNwJyokYaj5etvdQLxMHN3kD1qeMYHLMHShM_V8Q/s1600/%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%B6+2.jpg)
Γειά σας φίλες μου, στο σημερινό μας
βιντεάκι, βλέπουμε το πιο σημαντικό κομμάτι του μακιγιάζ. Είναι πολύ σημαντικό
βίντεο για όλα σας τα μακιγιάζ. Το μακιγιάζ έχει την ιδιότητα να μας
ομορφαίνει, να κρύβει ατέλειες και να βελτιώνει στο μέγιστο τα χαρακτηριστικά μας.
Σε αυτό το tutorial εκτός από τις φωτεινότητες και
τις σκιάσεις – κοψίματα στο πρόσωπό μας (Highlight and Contour) , που είναι
βασικός κανόνας του μακιγιάζ, για μένα την παράσταση κλέβει το κομμάτι με τα
φρύδια! Στο κομμάτι με το eyebrow tutorial σας δείχνω χαρακτηριστικά πως
μεταμορφώνεται ένα άσχημο και γεμάτο κενά φρύδι σε ένα καλοσχηματισμένο και
γεμάτο φρύδι. Για αυτό το λόγω έβαψα πρώτα το ένα και έδειξα την διαφορά με το
αμακιγιάριστο. Είναι λοιπόν αναπόσπαστο κομμάτι στο μακιγιάζ τα φρύδια στο πρόσωπό
μας! Προσοχή στο χρώμα που θα επιλέξετε, εάν έχετε κόκκινα μαλλιά μην πάρετε
απόχρωση που κοκκινίζει, ούτε εάν τα μαλλιά σας είναι μαύρα, μαύρη. Μια καφέ
σκούρα είναι ιδανική και στις δύο προαναφερόμενες περιπτώσεις. Όταν τα μαλλιά
σας είναι πιο ανοιχτά μπορείτε να επιλέξετε πιο ανοιχτή απόχρωση καφέ, αυτό
είναι στην κρίση και το γούστο σας πόσο ανοιχτή απόχρωση θα επιλέξετε. Η
απόχρωση στο δέρμα μας είναι ένας ακόμη παράγοντας για την επιλογή της σκιάς
για το μακιγιάζ των φρυδιών, π.χ. εγώ
έχω ξανθά μαλλιά αλλά το δέρμα μου είναι σταράτο οπότε επιλέγω μια σκιά λίγο
πιο σκούρα από ότι θα ταίριαζε με τα ξανθά μαλλιά. Σε οποιοδήποτε μακιγιάζ σας
δώστε έμφαση στα δύο σημαντικά κομμάτια που δείχνω σήμερα. Βέβαια όλα αυτά
προϋποθέτουν χρόνο, εάν έχτε στη διάθεση σας λίγο περισσότερο χρόνο αξιοποιήστε
τον και απογειώστε το μακιγιάζ σας, ένα όχι και με ένα μολυβάκι φρυδιών
μπορείτε να διορθώσετε τα φρύδια σας.
Σας εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα σας τα
μακιγιάζ!
Φιλάκια πολλά Χριστίνα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου